Ahad, 8 Januari 2012

hari ke 8 dlm 2012

pejam celik pejam celik, hari ni dah hari ke 8 kita berada dlm thn 2012.dah 3 hari Along & Eisya bersekolah di Little Caliph. next week aku kena htr bdk2 plk sbb Saidi kena outstation. Jumaat aritu ckp kat teachernya, x blh plk htr awl 6.45. haiyo, lmbtla aku smpi sekolah kalo camni. sekolah pun dah makin ramai muridnya. 6hb hari tu merupakan hari pertama kelas menjahitku utk thn ni...continue jahit baju kurung utk 2nd round.

sekarang kat rumah aku dah kurangkan budak2 ni main ipad..terlalu leka dorg dgn game. tahun ni aku kena tegas dgn Along, sbb next year dah masuk Thn.1..hari tu orientasi Thn. 1, susahnya tgk soalan bdk2 ni..aku plk naik risau blh ke Along nanti..so, dari skrg kena struggle..caiyok caiyok...
semoga urusanku dipermudahkan ya Allah...Amin

Tiada ulasan:

Catat Ulasan