Ahad, 26 Ogos 2012

Hasil kerastangan...



Dah lama sungguh x update blog...bln posa aritu buat pertama kalinya aku dpt 1st customer, ala, kwn kat sekolah...dia bg 3 helai baju, nak 3 design yg berlainan.Alhamdulillah, walaupun design aku x pernah try lagi kat baju aku, hasilnya menjadi juga & tuan punya diri suka..mmg bertungkus lumus siapkan sbb aku dah psn awl2 kalo nak mtk aku jahit manik, bagi b4 puasa, tp dia decide lambat, bg aku time bln posa gak, itupun dah masuk minggu kedua..layan je la gbr2 ni
1) yg design org panggey ulat beluncas...utk baju ni aku pilih pearl warna merah & kuning, bagi naikkan seri  baju..


2) yg ni plk design crumble..
antara manik2 yg aku guna

1st step
 tara...dah siap..mmg jenuh nak buat ni..4 step nak siapkannya.

3) ni design bracelet bunga..
baru 1st step...

siap juga akhirnya..













ni plak baju aku...aku pilih design embroidery bracelet..
 

akan dtg, InsyaAllah nak update hasil memanikku lagi dlm blog ni..bubbyee..










































































Tiada ulasan:

Catat Ulasan